Riool ontstoppen Den Bosch

Een rioolontstopping in Den Bosch doen wij graag voor u!

Werkt het riool ontstoppen met de plopper niet? Misschien heeft u zelfs ook al een paar liters heet water en soda voor uw riolering gebruikt. Helaas kunnen verstoppingen erg hardnekkig zijn. Vaak komt u daar pas achter als u van alles geprobeerd hebt, tot aan uw grootmoeders huis-tuin-en-keukentips aan toe. De juiste oplossing? Maak kennis met onze rioolvakman uit Den Bosch!

Wat veroorzaakt de blokkade in uw riool?

De blokkade in uw riool kan op verschillende manieren zijn ontstaan. Er kunnen te veel resten door het sanitair zijn gespoeld, maar een ernstiger rioolprobleem is ook mogelijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

 • een scheur of breuk in een leiding
 • wortelgroei in een leiding
 • verzakking van het riool
 • constructiefouten bij de aanleg van het riool
Onze specialist kan blokkades verwijderen, maar als hij een ernstiger rioolprobleem vermoedt, is rioolontstopping niet genoeg. Hij kan dan een inspectie voorstellen, waarbij uw riool met een speciale camera kan worden onderzocht op gebreken. Zeker als u last heeft van een steeds terugkerende verstopping, is een dergelijke inspectie van groot belang.

Rioolontstopping Den Bosch: hoe kan onze specialist helpen?

Een ‘gewone’ verstopping kan met een frees of hogedrukreiniger worden verwijderd. Bij een ernstiger rioolprobleem kan de specialist de leidingen verleggen, repareren of renoveren. Uiteraard bespreekt hij alle nodige werkzaamheden vooraf met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kosten riool ontstoppen Den Bosch

Aan iedere ingreep hangt natuurlijk een kostenplaatje. Maar wat u in totaal zult betalen, is nog niet te zeggen. Onze specialist weet immers nog niet of het om een ‘gewone’ verstopping gaat of om een ingrijpender rioolprobleem. Niet alle blokkades kunnen dan ook op dezelfde manier opgelost worden. Zeker is dat onze expert altijd een eerlijke berekening maakt. Hij neemt dan de volgende zaken in acht:

 • Waardoor wordt de verstopping veroorzaakt?
 • Is de blokkade makkelijk bereikbaar?
 • Wordt de blokkade misschien veroorzaakt door iets ernstigers?
 • Is een uitgebreide inspectie noodzakelijk?
 • Met welk gereedschap kan hij het beste uw riolering ontstoppen?
 • Hoeveel uren zullen aan de klus besteed moeten worden?

Tips voor een goed onderhouden riool

Ernstige rioolproblemen heeft u vaak zelf niet in de hand. Wat u wel kunt bepalen, is wat u door uw afvoeren spoelt. Een goed onderhouden riolering is namelijk de eerste stap naar een verstopping-vrije toekomst! Onze experts hebben zo wat onderhoudstips voor u verzameld:

 1. Giet nooit olie of vet in de riolering.
 2. Gebruik geen chemische ontstoppers. Deze richten vooral schade aan.
 3. Spoel de riolering eens per maand met wat soda en heet water. Zo blijven er minder vetresten in uw leidingen kleven.

Riolering ontstoppen in Den Bosch: daar zijn wij voor!

U bent op zoek naar een riooldeskundige in Den Bosch en u wilt dat deze zo snel mogelijk komt. Voor een goede prijs uiteraard. Aan al deze wensen kunnen wij tegemoetkomen! Toets daarom nu ons nummer in en onze expert komt uw riool ontstoppen. Ook in het weekend en op feestdagen zijn onze mannen beschikbaar!

riool ontstoppen Den Bosch?

Wij staan 24/7 voor u klaar!