Wc verstopt Den Bosch

Is de wc verstopt en heeft u op zeer korte termijn hulp nodig? Dan zit u hier goed. Onze specialisten bedienen heel Den Bosch en omgeving en kunnen ook snel bij u zijn. Het enige wat u hoeft te doen, is te bellen voor een afspraak. Wilt u eerst wat meer weten over onze dienst? Met de volgende informatie helpen wij u alvast op weg.

Verstopping wc oplossen? Zó gaan de expert te werk

 1. U belt voor een afspraak.
 2. De expert komt u binnen 24 uur helpen.
 3. De verstopping wordt mechanisch of met handgereedschap verwijderd. Zonder schade aan uw wc.
 4. U krijgt vrijblijvende adviezen om nieuwe verstoppingen te voorkomen.
 5. U kunt dezelfde dag alweer gebruik maken van de wc.

Kosten verstopte wc oplossen

U mag ons alvast bellen voor een prijsopgave. Onze specialist zal op basis van uw probleembeschrijving een schatting van de kosten maken. Mocht later blijken dat er meer of andere werkzaamheden moeten voorkomen, dan zal hij u hiervan op de hoogte stellen. De totale kosten worden o.a. bepaald door de volgende punten:

 • De locatie van de verstopping
 • De ernst van de verstopping
 • Het soort gereedschap dat nodig is om de blokkade te verwijderen
 • Het soort gereedschap dat nodig is voor inspectie
 • Het totaal aan gewerkte uren
De specialist bepaalt welke werkzaamheden nodig zijn om uw probleem op te lossen. Uiteraard houdt hij hierbij rekening met uw budget. U krijgt dan ook geen moeilijke berekeningen gepresenteerd: alle werkzaamheden worden met de bijbehorende kosten op een duidelijke wijze voor u op papier gezet. U weet altijd precies waar u voor betaalt!

Verstopte wc zelf oplossen? Weet wat u gebruikt!

Niet alle doe-het-zelvers zijn even bedreven in het gebruik van ontstoppingsmiddelen. Onze experts weten dit uit ervaring. Als zij aankomen, kan er al wat (onbedoelde) schade zijn aangericht. Daarom willen wij u waarschuwen voor het volgende:

 1. Als een ontstoppingsveer uitschiet, kan deze een leiding bekrassen of doorboren.
 2. Chemische middelen tasten uw leidingen aan. Bovendien verstoren zij de waterzuivering. Worden deze middelen gemengd met chloor of bleek, dan kunnen er zelfs giftige gassen ontstaan. Levensgevaarlijk!
Sommige mensen demonteren eerst zelf hun wc. Dit is niet bepaald gevaarlijk werk, maar de kans bestaat dat ze daarna niet meer weten hoe de wc weer gemonteerd moet worden. Ook kunnen er tijdens het demontage onderdelen kwijtraken. Gelukkig heeft onze vakman voldoende ervaring om dit soort problemen ook op te lossen!

Verstopping wc voorkomen? Hier wat extra tips

 • Duw de spoelknop goed in bij het doorspoelen.
 • Plaats een afvalemmertje voor tampons en maandverband.
 • Gebruik schoonmaakazijn om kalkresten in de wc tegen te gaan.

Wc verstopt? Onze vakman staat al klaar.

Als u hinder ondervindt van een verstopte wc, dan wilt u geen dag langer op een oplossing wachten. Bel daarom nu voor een afspraak met een ervaren rioolvakman uit Den Bosch. Hij is op alle dagen van de week bereikbaar, het hele jaar door. Niet aarzelen, gewoon bellen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!